Bloglara Ne Sıklıkla İçeri Girilmeli ?

{[['']]}
Bloglarınız için her zaman en iyisini ve en çok ziyaretçiyi istiyorsanız o halde bloglarınızın içerik girişini belli standartlar üzerinde oturtmanız sizin için faydalı olacaktır. Bloguluğun altın kuralı her ne kadar işiniz olursa olsun her gün blogda farklı bir içeriğin yayınlanmasından geçiyor. Elinize bir gazete alın ve gazetenin 2 gün üst üste aynı sayfası ile karşılaştığınızı düşünün.

Ne kadar sıkıcı bir manzara değil mi? Bloglar içinde aslında durum bundan çok farklı değildir. Bloglar içinde güncellik oldukça önemlidir ve belirli bir kitle elde etmek için mutlaka aralıklar ile içerik girmelisiniz. Bu aralığı da en az günde bir yazı şeklinde ayarlamalısınız. Bu sayede aktif bir ziyaretçi kitlesi yakalayabilir ve bunun yanı sıra Google’ın sitenizi ziyaret etme sıklığını arttırabilirsiniz. 

Google sizin blogunuzda her gün farklı bir yayın gördüğünde sitenizin güncel bir blog olduğunu anlayacak ve size dolayısıyla bir empati çevresinde davranacaktır. Ancak 10 gün hiçbir şey yayınlamayıp 10.gün 20 içerik yayınlarsanız hem index sayınız düşüş gösterecektir hem de ziyaretçileriniz tarafından direk tekil gelen sayısında düşüş gözlemlenecektir.
Share this game :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder